Millioner av mennesker over hele verden markerte at vi står sammen i kampen for natur og klima. Lysene ble slukket i by etter by og land etter land, gjennom tidssonene.
Landemerker som operaen i Sydney, Shanghai Tower, Burj Khalifa, Colosseum, Eiffeltårnet, Niagarafossen og Empire State Building gikk alle i svart. Gjennom denne felles handlingen, viser vi kraften ved at mange enkelthandlinger til sammen blir en stor bevegelse.
Neste Earth Hour er 28. mars 2026, kl. 20:30 lokal tid.

Earth Hour: En time for klima og natur
Lørdag den 22. mars 2025 kl 20.30, ble Earth Hour markert over hele verden. Dette ble den største timen for jorda siden klimakampanjen startet i 2007.

Den største Earth Hour noensinne
The #BiggestHourForEarth
Earth Hour 2025 ble større enn noensinne. Til sammen ble nesten tre millioner timer gitt til jorda, fra 118 deltagende land. Millioner av mennesker verden over koblet av for å koble seg på naturen.
I 2023 ble kampanjen fornyet med et nytt fokus. Da lagde vi i WWF, sammen med resten av verden, #BiggestHourForEarth – den største timen for jorda.
Under denne timen oppforder vi deg til – i tillegg til å slukke lyset – å selv koble av og ta en pause fra hverdagslige gjøremål. Noen plukker søppel i naturen, mens andre ser en dokumentar om jorda vår. Kanskje kan du bruke disse 60 minuttene på å gjøre noe positivt for naturen og deg selv?

En global bevegelse for natur og klima
Helt siden 2007 har WWF vist at vi er mange som står sammen i kampen mot klimaendringer og naturtap. Markeringen engasjerer millioner av mennesker verden over.
WWFs Earth Hour er verdens største grasrotbevegelse, en fellesdugnad og en sterk symbolsk handling. WWF har arrangert Earth Hour i Norge siden 2009.
Earth Hour engasjerer både enkeltmennesker, næringsliv og myndigheter over hele verden. Målet er å sikre oppmerksomhet om vår tids store utfordringer og at det haster å løse dem. Earth Hour har vært avgjørende for å folkeliggjøre klimaengasjement over hele jorda.